dimecres, 15 d’abril de 2015

Planificant costures

Com us deia al post anterior, estic en mode OFF costuril per culpa d'una neumonia (i això que en teoria l'havíem agafat al començament...). Estic prenent una altra tanda d'antibiòtics que em deixen tan feta pols que ni ganes de cosir tinc... :-(

      Como os explicaba en el anterior post, estoy en modo Off costuril por culpa de una neumonía (y menos mal que la cogimos a tiempo, jopetas, porque esto está tardando un montón). Estoy tomando otra tanda de antibióticos que me dejan tan echa polvo que ni ganas de coser tengo... :-(

Però com que m'avorreixo com una ostra a casa, sense poder fer gairebé res (m'obliguen a fer molt de repòs, que les recaigudes són molt "xungues") m'he posat a planificar les properes costures, ja que sempre vaig a la babalà, i acabo deixant-me coses per fer o deixant costures a mitges.
Així que he començat a apartar patrons i teles.

      Pero como me aburro como una ostra sin poder hacer casi nada en casa (mucho reposo, porque las recaídas son muy "chungas") me he puesto a planificar las próximas costuras, ya que siempre voy al tuntún y acabo dejándome costuras por hacer o dejando costuras a medias... Así que he empezado a apartar patrones y telas.

El primer que he fet és agafar la caixa de les teles per reciclar (bàsicament samarretes que han quedat petites, tacades o gastades i camises velles del papi) i tallar pijames d'estiu pels nens. Sempre em quedo curta, així que de moment n'he preparat dos per cada nen mentre espero a veure els que tenen ja confeccionats (m'han de pujar a casa les caixes de la roba heretada, tot un regal ). Com podeu veure a les fotos, he aprofitat força cosa.

      Lo primero que he hecho ha sido coger la caja de las telas de reciclaje (básicamente camisetas que nah quedado pequeñas, manchadas o gastadas y camisas viejas del papi) i empezar a cortar pijamas de verano para los enanos. Siempre me quedo corta, así que de momento he preparado dos para cada niño, mientras espero aver cuántos tienen ya confeccionados (me tienen que subir a casa las cajas de ropa heredada, todo un filón, jeje). Como podéis ver en las fotos he aprovechado bastante...

Després he triat els patrons imprescindibles per aquest estiu, els que ja fa temps que vull fer i cada any em queden pendents, i les teles que poden anar bé (jo les separo, però sovint acabo canviant-les a última hora...). Voleu saber quins són?

      Después he escogido los patrones imprescindibles para este verano en casa, los que siempre quiero hacer y cada año me quedan pendientes, y las telas que podrían ir bien (yo las separo, pero muchas veces acabo cambiándolas en el último momento, jeje). ¿Queréis conocer mis patrones?

- Un parell de samarretes per cada nen del patró Banyan Tee de Figgy's Patterns. Aquest i un altre patró seu em van tocar farà un parell d'anys en un sorteig i encara no m'hi he posat. Ja tocaria, no?
     Un par de camisetas para cada niño del patrón Banyan Tee de Figgy's Patterns. Este y otro de la misma casa me tocaron hace un par de años en un sorteo y todavía no les he metido mano... ¿ya tocaría, no?- Un vestit per la Clàudia, el Sirocco Dress de Figgy's Patterns també. El trobo tan bonic...
      Un vestido para Clàudia, el Sirocco Dress de Figgy's Patterns también. Lo encuentr taaan bonito...


- Un parell de pantalons curts "troteros" per en Lluc seguint el patró d'Eloleo
       Un par de pantalones cortos troteros para LLuc siguiendo el patrón de Eloleo- Un Racerback Dress per la Clàudia i un altre per la Sara
      Un Racerback Dress para Clàudia y otro para Sara
- Algunes samarretes més pels nens i per mi: samarretes de màniga raglan per en Lluc, per les nenes vull provar el patró Lina de Ki-ba-doo i per mi vull fer-me aquesta Sculpture de la Ottobre... (si trobo la revista, clar...)
      Algunas camisetas más para los niños y para mi: camisetas de manga raglán para Lluc, para las niñas quiero probar el patrón  Lina de Ki-ba-doo, y para mi quiero coserme esta Sculpture de la Ottobre (si encuentro todavía la revista)- Ah, i unes banderoles per l'habitació dels nens, com aquestes que vaig fer per una clienta (però sense els noms)
      Ah, y unas banderolas para la habitación de los niños, como esta que hice para una clienta (pero sin las letras)
Ara falta saber quan m'hi podré posar i sobretot, si tindré prou temps per fer-ho tot, jeje... La intenció hi és, i això és el que compta, no???
      Ahora falta saber cuándo podré empezar y sobretodo si tendré tiempo para hacerlo todo, jeje... La intención es lo que cuenta... ¿no?

PD: sí, de moment no he planificat res pel pare de familia... costa jejeje...
      PD: sí, de momemnto no he planeado coser nada para el padre de familia... cuesta un poco, jejeje


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada