divendres, 23 de gener de 2015

Costura ràpida: guants manyopla

A la tele deien que venia la fred de cop (com sempre, aquí dalt no l'enganxen mai... ha arribat tres dies després), i vam haver de buscar gorros i guants. Els d'en Lluc no apareixien, així que tocava improvisar una costura ràpida.

      En la tele decían que llegaba el frío de golpe (como siempre, aquí arriba no hay manera que acierten... ya llegó, sí, pero tres días después...), y nos pusimos a buscar gorros y guantes por casa. Los de Lluc no aparecían, así que tocaba improvisar una costura rápidaAl meu Pinterest hi tenia algun guant de tipus manyopla per inspirar-me, i vaig arreplegar el material: un retall de tela de punt d'aquesta samarreta que ja us vaig ensenyar, un retall de polar reciclat d'una armilla d'hivern del papa i uns mitjons esportius que algú ens va donar i ja no anaven a cap dels de casa. I a treballar!

      En mi Pinterest tenía algun guante-manopla para inspirarme, i busqué el material: un retal de tela de punto de esta camiseta que ya os enseñé, un retal de polar calentito reciclado de un chaleco de invienro del papi y unos calcetines deportivos que nos dió alguien y que ya no le iban a nadie de casa. Y me puse manos a la obra.En vint minutets (si no teniu una petita gremlin a casa que us torpedineja la feina) els guants estan fets, i el mitjà de casa ben content! La gran ja me'n demana, jeje...

      En veinte minutitos (si no tenéis una pequeña gremlin en casa que os torpedea el trabajo) los guantes estan hechos, y el mediano de casa bien contento. Y la mayor ya pide los suyos, jeje...2 comentaris:

 1. T'admiro i t'estimo.
  T'han quedat genials!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 2. Están increíbles
  te admiro
  gemita y joana

  ResponElimina