dimarts, 5 de maig de 2015

Pantalons "Quick Change Trousers" d'Anna Maria Horner

Estic fent el canvi d'armari dels nens, i per casualitat he trobat uns pantalons que vaig cosir de prova ja fa un parell d'anyets (amb la intenció de vendre'ls a la botiga) que estaven esperant que la Sara creixés per poder-li posar.
Són els "Quick Change Trousers", uns pantalons reversibles fets a partir d'un patró del llibre "Handmade Beginnings: 24 sewing projects to welcome baby" de la dissenyadora Anna Maria Horner.

      Estoy haciendo el cambio de armario de los peques y por casualidad me he encontrado con unos pantalones que cosí de prueba hará ya un par de años (con la intención de ponerlos a la venta en la tienda) y que estaban esperando a que Sara creciera para podérselos poner.
      Son los "Quick Change Trousers", unos pantalones reversibles hechos a partir de un patrón del libro "Handmade Beginnings: 24 sewing projects to welcome baby" de la diseñadora Anna Maria Horner.Són uns pantalons fàcils de cosir i còmodes de posar i vestir. Tenen una forma força ampla de cames i de cul (són per nens amb bolquers) i els pots fer reversibles o no, tot i que crec que fer-los de doble cara és molt pràctic i dóna molt de joc.
El llibre us el recomano, tant per vosaltres si esteu embarassades, com si voleu fer un regal (de roba feta per vosaltres o el llibre mateix). Són projectes força fàcils i bonics, tant per la mare, com pel nen com de decoració, i si enteneu una mica l'anglès no tindreu problema.

La petarda està ben contenta amb ells, i jo us ensenyo una costureta antiga ben orgullosa :-D (tot i que les fotos d'aquí sota són per oblidar, ho sé...)

Son unos pantalones fáciles de coser y cómodos de poner y vestir. Tienen una forma bastante ancha de piernas y culete (son para niños con pañal) y los puedes hacer reversibles o no, aunque a mi me parecen muy monos de doble cara
El libro os lo recomiendo, tanto para vosotras si estais embarazadas como si quereis hacer un regalo (ropa hecha por vosotras o el libro en sí mismo). Son proyectos fáciles de hacer y bonitos, tanto para la madre como para el bebé e incluso para decoración, y si entendéis un poquitín el inglés no os será complicado.

La petarda pequeña está contentísima con ellos y yo os enseño una costurita antigua bien orgullosa :-D (aunque las fotos de aquí abajo son para olvidar, lo sé...)

Aquestes fotos són una pena, sí.... :-(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada