divendres, 24 de gener del 2014

Pantalons "molons" per en Lluc

La Dawn del blog  Mi rincón de mariposas va organitzar un Sew Along per cosir uns pantalons esportius pels nostres nens. N'hi havia de dos tipus, i a mi em va enamorar el de les genolleres.
Com que se m'ajuntava amb la sudadera de La Pantigana i havia de modificar un xic els patrons que ens donava (de talla 3-4 i en Lluc farà els 5 aquest any i és altet), vaig dir que els faria més endavant si tenia temps.

Però ahir em vaig decidir: vaig agafar una sudadera que no feiem servir (ens la vam trobar ja fa temps, i a en Jordi li anava curta), un retall de tela, elàstic i tela de punys, i apa, en un plis-plas vaig tenir fets els pantalons.

Aquí podeu veure l'inici de tot : la sudadera, amb els patrons al damunt


I aquí el resultat final, que ja sé que queda malament que ho digui jo... però ha quedat xulísssim!!!!
Li he cosit unes butxaques, amb el repunt vist... era la primera vegada, així que són molt millorables, però fan el fet.


 Haig de dir que m'estic mig reconciliant amb la overlock... dic "mig" perque encara tinc problemes amb costures gruixudes, però em sembla que no hi puc fer res, és senzilla i barata, així que val més que no li demani gaire res més...

Quan li he ensenyat a en Lluc ha flipat, i a la vista de la sessió fotogràfica que hem fet així improvisadament dedueixo que li han agradat, jejeje
(sí, és un pallasso... guapo, però pallasso, jeje)


Crec que els he fet un pèl justos, així que modificaré una mica més el patró i em sembla que li'n faré un parell o tres més (i si puc per la germana gran també, que s'ha quedat amb les ganes quan els ha vist jeje)

Des d'aquí dono les gràcies a la Dawn de Mi rincón de mariposas per pujar els patrons gratuïtament i per la feina feta. Gent com ella fan que la costura sigui més fàcil i divertida.

8 comentaris:

  1. Uooooo què xulos!!!! M'encanta la tela de cassettes!! Què maco el teu nen!
    Gràcies per participar! Conta'm si en fas més. Muaks!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Dawn!!!
    A mi també m'encanta aquesta tela, en tenia un retall i no sabia ben bé què fer-ne, i quan vaig veure els pantalons ho vaig saber desseguida :-D
    Sí sí, jo t'aviso!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Guapíssim el MODEL <3 !!!!!!

    ResponElimina
  5. jejeje, Eva, què t'haig de dir jo :-D

    ResponElimina
  6. ¡Que bonitos! Me encanta la tela de cintas :)

    ResponElimina
  7. Muchas gracias Thyssly!!!
    A mi también me encanta esta tela, me quedaban dos retales y no sabía qué hacer, jeje

    ResponElimina
  8. Te han quedado muy lindos, me gustan mucho y tu niño precioso!!!
    Besos

    ResponElimina